O nama PDF Štampa El. pošta
o-nama
Konsultantska kuća SiriusSpaRelax d.o.o. – Sirius Business Consulting – Moj Tender d.o.o. je osnovana 19. decembra 2008. godine kao proizvod i ozvaničenje našeg dugogodišnjeg uspešnog poslovanja, u okviru koga se konsultantska delatnost pokazala osnovom uspešnosti projekata. Na direktan nagovor naših klijenata koji više od decenije, a pre samog osnivanja kompanije, sa velikim zadovoljstvom i uspehom koriste naše usluge, odlučili smo da naš uspeh podelimo i sa Vama .
Naša osnovna dužnost i funkcija jeste da Vam kroz savetovanje, predloge, ali prvenstveno kroz konkretne obrasce pomognemo da Vaše poslovanje kroz tendersku ponudu/konkursnu dokumentaciju zablista prepoznatljivim stilom - uspeha. Da Vam pokažemo kako da za kratko vreme napravite uspešnu tendersku ponudu i tako Vaše vreme koristite za funkcionalnije svrhe - pripremu novih poslovnih projekata ili prosto odmor, kako bi ste u nove poslove ušli sveži i bez stresa, ili kako bi posao bio obavljen i za vreme vašeg godišnjeg odmora ili pak kako bi ste godišnji odmor mogli planirati i u toku najkompleksnijeg perioda Vašeg poslovanja. Ovakvim načinom interaktivne saradnje pozicioniramo Vašu kompaniju prepoznatljivim estetskim, formalno-pravno ispravnim, samouverenim i neopterećenim stilom i tako stižemo do glavnog cilja - kontinuiranog i planskog uspona profita.
Cilj nam je da pridobijemo Vašu pažnju, da nas oslušnete, kako bi smo dobili šansu da postanemo deo Vašeg standardnog i neophodno dobro uhodanog, funkcionalnog tima. Želimo da Vas podsetimo iz kakve ljubavi i strasti ste ušli u posao, kako on može biti prijatan, unosan i neopterećujući.

Da Vam pomognemo da:

• poslove uspešno sprovodite, zadovoljni ishodom i timom u kome ste,
• pažnja poslovne pozornice bude na Vama,
• iskoristite dobre poslovne prilike,
• tenderska ponuda u 98% bude šablonska, odnosno veoma jednostavna za pripremiti,
• naučite kako napraviti tendersku ponudu koja dobija posao,
• analizom, testiranjem, kategorizacijom učvrstite pravac delovanja,
• ne radite posao kako ga ne bi dobila konkurencija nego posao kako bi ste ostvarili potreban profit,
• ne budete preduzetnik nego da ostanete preduzetnik,
• prodajete odmah kroz jasnu prednost Vašeg proizvoda u odnosu na konkurenciju i
• kroz uspešne tendere živite zadovoljni i pravilnim radom promovišete kvalitet svoje kompanije.

Srdačno Vas pozdravljamo i očekujemo da se uskoro radujemo i Vašem uspehu!

Tim kompanije Moj Tender

Moj Tender jer nam je to cilj!


Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

tel: 021.465.255
mob: 063.367.116