Sastavljanje ponude za tendere PDF Štampa El. pošta

sastavljanje-ponude-za-tendere
Sastavljanje tenderskih ponuda za nas je pravilno vođenje tenderskog procesa, što znači da konkretnom upotrebom zakona uz primenu iskustva dobijamo posao.

Sastavljanje ponuda za tendere je primarna usluga koju Vam nudimo. Ukoliko nemate ili ne želite da obučavate zaposlene u Vašoj kompaniji već posao želite prepustiti profesionalnom timu unajmite nas, predajte nam konkursnu dokumentaciju, objasnite šta želite postići i formiraćemo za Vas formalno – pravno ispravnu ponudu. Vaš deo posla je da napišete tehničku specifikaciju i formirate cenu.  Mi za Vas kontrolišemo ispravnost ponuđenog, komuniciramo sa komisijom i stvaramo pobedničku ponudu, zastupamo Vas na otvaranju ponuda, a nakon otvaranja a ukoliko je potrebno vodimo postupak zaštite prava ponuđača . Ako ste nezadovoljni brojem tendera koje dobijate, onda je vreme da promenite pristup.

Naš posao je da maksimalno iskoristimo vreme koje je određeno na konkursu, izvršimo sva potrebna istraživanja i usaglasimo Vašu ponudu sa zahtevom Naručioca, kako bi ono što nudite bilo prepoznato i željeno.

Osnovni razlog zašto bi ste unajmili Moj Tender da Vam sastavlja ponude je pozicioniranje na tržištu, kvalitet ishoda i isplativost procesa. Dobićete vrednost za uloženi novac, što nije slučaj kada finansirate zaposlene koji pri procesu greše a ne dele sa Vama rizik poslovanja.

Moj Tender jer nam je to cilj!

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
tel: 021.465.255
mob: 063.367.116