Partnerstvo na tenderu PDF Štampa El. pošta

Da li imate sve potrebne kvalifikacije i stručnost za učešće na tenderu? Da li ste  prethodno dostavljali isti proizvod ili uslugu, za istu vrstu klijenata, u istom području? Da li tendersku dokumentaciju pročitate i shvatite za 10 minuta? Da li Vam je nacrt ponude gotov za 15 minuta? Znate li kako se priprema dobitna tenderska ponuda?

nalazenje-partnera-za-tender

Ako je odgovor ne onda Vam je potreban metod kako bi ste pripremili formalno – pravno ispravnu ponudu, koja ima potencijal osvajanja posla kome težite kroz tendersku proceduru.  Mi Vam nudimo preko 15 godina kombinovanog iskustva u pisanju tenderskih dokumentacija kao i podnošenja uspešnih tenderskih ponuda. Posedujemo višegodišnje poslovno iskustvo kojim Vam garantujemo da ćemo kroz vrlo jednostavan i jasan pristup učiniti da u toku izrade par tenderskih ponuda naučite kako se zaista rade tenderi i nadalje svoje poslovanje vršite sa sigurnošću i jasnim predviđanjem ishoda.  

 Kroz pristup koji sprovodimo, tenderi Vam više neće biti stresan posao sa nejasnim ishodom koji oduzima vreme dok pravi poslovi čekaju, već pravi posao koji obavljate jer želite plasirati svoj proizvod u javnim preduzećima.  Naučićemo Vas pravilnom vođenju tenderskog procesa tako da na otvaranju ponuda fascinirate komisiju i porazite konkurenciju. Sa nama ćete uživati u lakoći sprovođenja i uspešnosti “dobijanja” poslova kroz tendersku prodaju.
Neuspeh koji uz nas i nakon što Vas naučimo tenderskom procesu možete doživeti je isključivo kroz plasiranje zaista nekvalitetnog proizvoda, lažnih uslova ili nerealne cene.
Očekujemo da želite partnerstvo sa nama, kao  jasan i razumljiv proces usmeren ka ostvarivanju Vaših ciljeva, a zasnovan na poverenju i znanju, te da skupa plasiramo kvalitet i tendersko poslovanje postavimo na nivo koji zaslužuje a koji dugoročno formira kvalitetnije uređenje zemlje u kojoj živimo i poslujemo.

Moj Tender jer nam je to cilj!
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
tel: 021.465.255
mob: 063.367.116