Tender menadžment PDF Štampa El. pošta
tender-menadzment U javnom sektoru se mora pokloniti mnogo pažnje:  izradi tenderske dokumentacije, zatim ispravnom sprovođenju tenderske procedure ali i kako nabaviti željeni kvalitet za najpovoljniju cenu. Moj Tender Naručiocima obezbeđuje sistematsku podršku u cilju garantovanja profesionalnog upravljanja tenderskom procedurom, pomoći pri formiranju pondera i uslova dokumentacije, kako bi ste zaista dobili opremu koju želite a bez narušavanja zakonskih okvira.

Na strani tražnje, Vam pružamo pomoć pri izboru pravog ponuđača, tako što preuzimamo čitav tenderski postupak za Naručioca, i u dogovoru sa Vama Vam pomažemo pri definisanju uslova tendera, vršenja projekcija, analizama tržišta, ocenama i odabiru ponude. Znamo da Vas na obukama za službenike za javne nabavke nauče praktičnoj primeni zakona o javnim nabavkama, međutim isto tako znamo i da se na istim formiranje pondera, zahteva i uslova ne uči a od njih zavisi  hoćete li nabaviti ono što ste želeli.   

Na strani ponude,  Vam pomažemo pružajući konkretnu uslugu vršenja tenderske procedure, što Vam je posebno korisno ukoliko počinjete sa tenderskom prodajom ili ukoliko Vam dosadašnji pristup ne daje željene rezultate. Naša ponuda usluga u tenderskom menadžmentu obuhvata: sprovođenje analize tržišta, pisanje tenderske ponude, sklapanje svih neophodnih delova tenderske ponude, predaju ponude, zastupanje na javnom otvaranju tenderskih ponuda uz vršenje svih neophodnih zakonskih radnji i ukoliko je potrebno podnošenje zahteva za zaštitu prava ponuđača.

Moj Tender jer nam je to cilj!

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
tel: 021.465.255
mob: 063.367.116