Aktivnosti PDF Štampa El. pošta
1.    Analiza tenderske dokumentacije

Kao spoljni saradnik Vaše kompanije, Moj Tender će objektivno iskazati mogućnost uključivanja u proces. Baziraćemo se na tekućim i očekivanim kapacitetima da isporučite zahtevan proizvod/uslugu. Jako je važno doneti pravilnu odluku o učešću kako ne bi bespotrebno potrošili sredstva preduzeća ili zbog ustezanja propustili priliku za poslovni uspeh. Saradnjom i našim zajedničkim sagledavanjem situacije iz više uglova ćemo lakše pronaći i ili obezbediti sve potrebne resurse i finansijska sredstva za uspešnost ponude u postupku. Podrška u znanju i radu od nas za Vas traje tokom čitavog tenderskog postupka, od analize tenderske dokumentacije, pripreme ponude, predstavljanja ponude na javnom otvaranju ponuda, do pravnog zastupanja pred komisijom u postupku kao i u slučaju zahteva za zaštitu prava ponuđača.

'
Troškovi kvalifikovanog objektivnog saveta su beznačajni u odnosu na ukupne troškove neuspešne ponude.

''Ne postoji propuštena prilika - uvek je iskorišćena od strane nekog drugog.'''

Identifikovaćemo ključne tačke koje zahtevaju Vašu pažnju, proceniti kolike su šanse za uspeh na tenderu i njihovu usaglašenost sa poslovanjem Vaše kompanije u postupku pre predaje ponude. Po završetku postupka Vama i Vašem timu možemo pomoći u formiranju baze podataka o ključnim faktorima koji su opredelili izbor pobednika. Na ovaj način dokumentovano iskustvo služi kao baza za rad u svim budućim projektima. Ovaj metod izveštaja je moguće izraditi u elektronskom obliku i na svim računarima u vašoj kompaniji, tako da zaposleni mogu po potrebi da koriste podatke iz baze, ili ograničiti na željene administratore.

Moj Tender
pomaže Vašem marketinškom timu da pripremi celokupnu biblioteku generisanih tekstova koji se mogu koristiti kao odgovori na često postavljana pitanja i/ili koji mogu poslužiti kao baza za rad na sastavljanju jednokratnih ponuda. Ovo je moguće izraditi u elektronskom obliku koji možete snimiti na računarima u svojoj kompaniji, tako da zaposleni mogu po potrebi da koriste podatke iz te baze.
Informacije se mogu veoma jednostavno ručno dodavati/brisati ili menjati. Naše iskustvo je pokazalo da je većina mladih ljudi zaposlenih u kompaniji koji imaju sposobnosti da pomognu u tenderskoj proceduri, daleko više osnažena i motivisana ako ima pregled svih najvažnijih informacija na jednom mestu. Takođe, revizija zahteva ili predloga za konkurs će Vam biti umnogome olakšana ukoliko posedujete objedinjenu bazu podataka.

Zahvaljujući iskustvu koje posedujemo, u mogućnosti smo da Vam damo kvalitetnu analizu postojećeg tržišta.

Utvrdićemo koje su Vaše potrebe i koje usluge možete dobiti od nas. Naš doprinos će biti jasan, ali posao zavisi od Vaših želja, mogućnosti i resursa. Ako nemate dovoljno resursa, ukazaćemo Vam na potrebu zajedničkog nastupa sa nekim (često su uslovi postavljeni prema kvalifikacijama koje poseduje neko drugo preduzeće).
Biti drugi ili zadnji u ovoj trci je svejedno.

Garantujemo Vam da ćemo:


• izvršiti svoj deo posla zakonski ispravno i u dogovorenom roku,
• Vam dati najbolju moguću uslugu,
• podeliti sa Vama znanje koje imamo, a koje se može iskoristiti u datom predmetu,
•  raditi u vašem najboljem interesu u svakom trenutku,
•  naučiti Vas kako se dobijaju Tenderi.


2.    Proces kreiranja ponude

Kada se saglasimo o opravdanosti davanja ponude pravimo plan i krećemo u realizaciju izrade ponude, uključujući sve članove Vašeg i našeg tima. Nakon predloga, izradićemo nacrt ponude za i umesto Vas.

- obezbedićemo Vam tako dizajniranu strukturu zadataka koji su direktno vezani za uslove u tenderskoj dokumentaciji, a sve da bi se Vaš deo posla maksimalno olakšao. Uključićemo potreban broj saradnika kako bi zaduženi precizno znali šta treba da se uradi, ko je odgovoran i koji su rokovi. Omogućićemo Vam dnevni kontakt sa našim timom i jasnom i preciznom podelom zadataka, učiniti da čitav proces bude na vreme završen. Pomoći ćemo Vam da izvršite svoje obaveze kako bi ste bez stresa dobili Tender.

3.     Korektura -  kritička analiza ponuda

-    pregledanjem konačne ponude pre predaje smanjićemo rizik gubitka posla zbog razloga na koje smo mogli da utičemo,
-   pregledanjem ponude utvrdićemo uskladjenost sa zahtevima, a sve sa ciljem da ponuda prodje prvu fazu evaluacije od strane tenderske komisije, tj. da ista bude formalno pravno ispravna,
-  pretrešćemo sve elemente tenderske dokumentacije i tenderske ponude - specifikaciju, pondere, formalno pravne uslove i zadovoljiti minimalno zahtevane kriterijume...

Iskustvo nas uči da vreme i novac koji zahteva priprema tenderske ponude opravdava potrebu za "svežim parom očiju" - stručnjakom koji će prečešljati ponudu kako bi potvrdio da je ono što je napisano razumljivo, jasno i u skladu sa postavljenim zahtevima i ciljevima, da je sve potpisano, uključeno i pripremljeno.

Uloga tima za proveru je da definiše mogućnosti, članova tima i nosioca odluka, razmotri materijal i definiše elemente napretka, utvrdi preporuke, učestvuje u diskusijama i proceni projekta, daje svakodnevne izveštaje…

Reći da možeš i uraditi su dve odvojene stvari.

Moj Tender jer nam je to cilj!

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
tel: 021.465.255
mob: 063.367.116