Direktna strategija osvajanja Tendera PDF Štampa El. pošta
direktna-strategija
Izgradnja dugoročnih poslovnih odnosa i Pregovaranje


Znajući potrebe klijenta, šta misli i očekuje, pomoći ćemo Vam da maksimizujete rezultate, minimizujete konflikte i ćorsokake, koordiniraćemo  pregovore i prepisku sa drugom stranom, obezbedićemo stabilnost nastupa i rano otkriti poslovne prilike.

Vi morate imati jasne ciljeve pre nego se susretnete sa drugom stranom, imati znanje o zakonima, potrebama Naručioca  i činjenicama, znati šta hoćete  i gde hoćete da pravite ustupke, razviti poverenje, imati skicu dogovora koji želite postići,  slušati stavove i razloge za zabrinutost druge strane.

Svaki poslovni dogovor koji nije profitabilan za drugu stranu će na kraju biti neprofitabilan za Vas.

Samo dogovor koji obezbeđuje obostrano zadovoljstvo zaslužuje da bude ponovljen.
Vaša tenderska ponuda treba da reflektuje vrednosti i standarde Vaše organizacije i kvalitet proizvoda i usluga koje nudite. Svako pismo, mejl ili druga informacija koju date u ruke potencijalnom klijentu predstavlja u stvari Vas. Ukoliko rečenice nisu jasne, sažete i ne ostavljaju dobar utisak, Vaš dokument verovatno neće biti ni pročitan na odgovarajući način. Uglađena prezentacija često pravi razliku izmedju biznisa koji cveta i biznisa koji posrće. Pisana dokumenta daju podršku Vašem poslovnom kredibilitetu u datoj oblasti. Vaše znanje i umešnost zaslužuju da budu podržani jasnom i lako razumljivom dokumentacijom. Naše iskustvo pomoći će kad je potrebno da Vaša dokumenta zasijaju u punom sjaju.

Tenderska ponuda mora da prikaže da ste razumeli Naručioca, da ga ubedi da nema razloga da ne budete izabrani, da želi da sarađuje sa Vama, odmah!


Moj Tender jer nam je to cilj!

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
tel: 021.465.255
mob: 063.367.116