ICT Konsalting PDF Štampa El. pošta
Da bi kompanija okrenuta budućnosti  pratila trendove u branši mora da se bazira na korišćenju savremenih informatičkih i komunikacionih tehnologija. Reč je o značajnim ulaganjima kod kojih dobar savet obezbeđuje opremu koja će optimalno zadovoljiti sadašnje i očekivane potrebe poslovanja barem u naredne tri godine imajući pri tome na umu potrebu da se želi nabaviti prava vrednost za uloženi novac. Složenost i raznolikost tehnologija u oblasti ICT-a nameće potrebu da se kod kupovine opreme, softvera i usluga obratimo specijalistima koji će Vam dati savet koji će ostvariti kvalitet, uštedu promptno ili kroz servis opreme i doneti bolje rešenje od onog koje ste  imali. Oslanjanje na "stručnjake za sve" predstavlja amaterski pristup koji može skupo da košta u pogledu rezultata i nezadovoljavajućih efekata na osnovnu delatnost. S‘ druge strane, prepuštanje stvari u ruke prodavaca ostavlja prostor sumnji da ćete postati žrtva "čišćenja lagera", dok će Vam cena često biti proizvod trenutka i šanse. Logično je da nemate ni vremena ni potrebe da trošite sebe na ovakve ili situacije i scenarije.

Rešenje koje Vam nudimo je naša ICT konsultantska usluga. Iskustvo u branši, i na strani prodaje i na strani nabavke, raznolike opreme daju nam uverenje da na našem tržištu možemo da Vam obezbedimo najbolje rešenje (tehničko i komerijalno) za svaki Vaš mogući problem, kroz saradnju sa vrhunskim stručnjacima, uputimo Vas na najbolje partnere kod kojih ćete istu potrebu i zadovoljiti i zaštitimo Vas od kupovine opreme čiju ćete pravu cenu osetiti kroz čest servis. Uštede i poslovni efekti koje ćemo zajedno ostvariti rešiće vas jednog dela poslovnih briga i istovremeno doneti uspeh kroz novčane rezultate.

Bićemo Vam na usluzi kad se kod Vas javi potreba za sledećim:

diamond nabavka računara, štampača, skenera, kopir-aparata i potrošnog materijala...,
diamond nabavka i održavanje servera
diamond nabavka i legalizacija softvera (naćićemo najpovoljniji način),
diamond nabavka usluga (servis, instalacija i dr.),
diamond outsourcing,
diamond video nadzor,
diamond nabavka opreme za automatiku
diamond izrada web sajtova i drugih aplikacija.

Moj Tender jer nam je to cilj!

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
tel: 021.465.255
mob: 063.367.116