Moj Tender za Naručioca PDF Štampa El. pošta
Moguće je sve nabaviti brzo, kvalitetno i jeftino, ali se mora izabrati koje dve od te tri stvari su prioritet u poslovanju!

Za preduzeća koja žele sebe dugoročno da izgrađuju na tržištu, kvalitet je nešto što se podrazumeva. Dakle, ostaje izbor između brzine nabavke i cene koja se može obezbediti. Odgovor na ovu dilemu nije isti za čitavu gamu proizvoda i usluga koja je potrebna određenom preduzeću i nije isti u svakom trenutku. Proizvodi koji dominanto utiču kvalitetom i vrednosno na Vaš konačan proizvod ili uslugu sigurno je da će biti pod kontrolom menadžmenta. Ozbiljnost posla kojim se bavite i činjenica da ste Naručilac, nameće potrebu da svoje nabavke obavljate kroz tendersku proceduru. Mnogobrojni su pozitivni efekti koji se na taj način ostvaruju – izbor zbog zdrave konkurencije pri javnim nabavkama, uključivanje partnera iz inostranstva, finansijske uštede kroz pravilno napisane pondere itd.

Značajan prostor za poboljšanje kvaliteta robe koja se nabavlja i veće finansijske efekte kroz uštede čine i, nazovimo ih moderno, "non-core" nabavke ili nabavke svih onih proizvoda koji nisu od suštinske važnosti za proces vašeg poslovanja. Našim konsultantskim uslugama Vam pružamo veliku pomoć u postavci Vaših aktivnosti kod takve vrste nabavke kao i rešenja koja će Vam u mnogome olakšati poslovanje i ostaviti vremena za onaj deo aktivnosti kojim se primarno bavite.

Ukoliko planirate veće investicije, u njih se osim savetima u vezi organizacije možemo uključiti i aktivno kroz predlaganja modela nabavki i njihovu realizaciju, sprovođenje nabavke, ugovaranje i praćenje implementacije. Ukoliko nam ukažete poverenje rezultati neće izostati.

Možete nas unajmiti da Vam proverimo konkursnu dokumentaciju ukoliko Vam iskustvo pokazuje da Vam se ponuđači često žale, da tenderske nabavke teško sprovodite ili imate problem da znate šta želite nabaviti a isto ne postižete u krajnjem ishodu. Ukazaćemo Vam na manjkavosti i pomoći da dokumentaciju dovedete do savršenstva.

Konsultacije kod kreiranja tenderske dokumentacije

Kreiranje sistema rada koji obezbeđuje da pisanje tenderske dokumentacije (zahteva za ponudom) bude uvek u pravim rukama za vašu ustanovu predstavlja osnov kvalitetnog rasta i razvoja jer teži ka tome da se ostvari:

diamond najefikasnije korišćenje odobrenih sredstava:

check-blue jer se plaća tržišna vrednost za ono što se tražilo i dobilo
check-blue smanjuje rizik isporuka koje ne rešavaju potrebe delom ili u potpunosti, pa se mora ići u novu nabavku
check-blue smanjuje rizik finansijskog gubitka zbog uplaćenih sredstava a nekvalitetno ostvarenih isporuka

diamond pravovremena isporuka:

check-blue čime se izbegavaju dodatni troškovi ili neostvareni prihodi do kojih kašnjenje može dovesti.

diamond zadržavanje i pridobijanje novih klijenata ili poslova/ zadovoljenje funkcije institucije:

check-blue ukoliko se posao obavio na vreme i kvalitetno jer je smanjen rizik kašnjenja u nabavci ili lošeg kvaliteta nabavljene robe/usluge.

diamond veći tržišni rezultat:

check-blue ukoliko klijenti/javnost visoko vrednuju proizvod/uslugu,
check-blue ukoliko je kvalitet procesa nabavke doprineo da se iskoristi tržišna dobra prilika.

diamond izbor odgovarajućih partnera:

check-blue kad izaberemo kvalitetne partnere odgovarajuće veličine kreiramo sebi osnovu budućeg uspešnog poslovanja,
check-blue kad podstičemo zdravu konkurenciju izmedju učesnika.

diamond jačanje kredibiliteta menadžmenta preduzeća:

check-blue zbog svega gore navedenogi
check-blue pozitivnog imidža u javnosti

Pozovite nas!

Moj Tender jer nam je to cilj!

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
tel: 021.465.255
mob: 063.367.116